Skip to main content

Tjänster

Vi på Nera Installation erbjuder alla vanligt förekommande VS-tjänster i Nyköping med omnejd. Till oss kan du komma med stora eller små problem, och vi sätter alltid kunden i fokus. Vi har lång och bred erfarenhet i branschen.

Vår personal har all den utbildning och behörighet som VVS branschen kräver. Nera Installation utför arbetet väl och efter kundens önskemål, för oss är det viktigt att kunden är nöjd. Inte bara med resultatet utan hela vägen fram.

Nyproduktion

Vi projekterar och installerar Värme och sanitetsanläggningar för all nyproduktion av småhus,bostäder, affärs- och industrilokaler.

Om- och tillbyggnader

Vi anpassar era VS-system när ni bygger om eller till er fastighet.

Installationer i badrum och kök

Vi utför tillsammans med lokala samarbetspartners totallösningar för skräddarsydda badrumsmiljöer.

Underhåll på befintliga system

Våra montörer har lång erfarenhet inom servicearbeten som avloppsrensningar, reperationer och utbyte av komponenter i befintliga rörsystem.

Värmepumpar

Vår ambition är att alltid möta beställarens önskemål, därför installerar vi den värmepump som kunden efterfrågar till sin fastighet.

Värme- och kylsystem

Vi utför montage av vätskeburna värme- och kylsystem i stora och små fastigheter. Exempelvis golvvärme, radiatorsystem, konvektorer, fläktluftvärmare, luftridåer mm. Installation av Fjärrvärmeväxlare och kylmaskiner samt frikyla från borrhålslager.

Lorem ipsum

Entreprenad

Våra tjänster inom entreprenad innefattar stambyten, nyproduktion- om- eller tillbyggnad av bostäder- affärs- eller industrilokaler. Vid nyproduktion samarbetar vi med andra byggentreprenörer och för att säkerställa att VVS-systemet integreras smidigt med resten av byggnaden och att det följer alla gällande byggkoder och föreskrifter.

  • Stambyten
  • Nyproduktion
  • Ombyggnad eller tillbyggnad
Se våra referenser

Värmepumpar med lång livslängd från Bosch

En värmepump från Bosch är ett smart, tryggt och bekvämt val. Vårt breda utbud inom värme, varmvatten och ventilation gör att vi är med dig hela vägen till en hållbar värmelösning.

Kontakta oss för mer information

Lorem ipsum

VS Service

Vår VS-service innefattar installationer i badrum och kök, värmepumpsmontage, om- eller tillbyggnader och underhåll i befintliga VVS system. Vi utför service i både äldre fastigheter eller nybyggnationer.

  • Badrum och kök
  • Värmepumpar
  • Om- eller tillbyggnad
  • Underhåll
Se våra referenser